“Goede fietsen zijn er in overvloed persoonlijke maar weinig”

Garantie

Wij maken met elke La Strada rijder een afspraak voor een eerste check-up, meestal na zo’n 2 à 3 maanden. De fiets wordt dan kosteloos even helemaal nagelopen en onvolkomenheden worden dan direct verholpen. Maar het kan ook zijn dat er extra wensen zijn ontstaan: andere pedalen, stuurlint of misschien toch wel een andere wielset. Wij willen jou de maximale fietsbeleving bieden en zullen in dit stadium graag met je mee denken zonder je direct het vel over de oren te halen.

Zowel op de frames als op de meeste onderdelen zit minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, op sommige frames zit 5 jaar fabrieksgarantie. Vraag hier gerust naar! Indien gewenst leggen we dit voor je vast in de aankoopnota.

We hopen dat je lang zult genieten van je La Strada en dus ook veel kilometers maakt, dit gaat helaas niet zonder regelmatig onderhoud en het af en toe vervangen van de nodige onderdelen.

La Strada wil graag ‘partner for life’ zijn en biedt aan La Strada rijders een aangepast werkplaatstarief van € 25,- per uur. Voor ‘vreemde’ merken is dit € 35,-. Vervangende onderdelen gaan gewoon via de verkoopadviesprijs die op dat moment actueel is.

 

Onze leveringsvoorwaarden vind je hier:

Op de hoogte blijven?

Start typing and press Enter to search

Share This