“ Goede fietsen zijn er in overvloed, persoonlijke maar weinig”

Onze modellen

Race

Classico

De La Strada Classico is onze aluminium racefiets. De Classico is door en door ontwikkeld, een hele mooie kabelloop, probleemloos BSA bracket, carbon voorvork, licht frame van 1150 gram en een zeer relaxte geometrie.

Lees meer

DISTANZA

Een echte alleskunner, een carbonframe met een prettig rij- en zitcomfort. Ook zeer geschikt voor langere of stevige personen.

Lees meer

SPORTIVO

Een sportief lichtgewicht carbonframe met een modern design. Lekker om te koersen en te knallen, ook leverbaar met steekassen en disc.

Lees meer

VICTORIA

Een zeer sportief en stijf carbon frame (UCI gekeurd) – beter bekend als Aero. Dit uiterst duurzame frame heeft een geïntegreerde zadelpen.

Lees meer

Gravel

X-RACER

Deze gravelbike is een echte allrounder, carbonframe met een prettig rijcomfort.  V.z.v. disc en steekassen, geschikt voor meerdere velg- en bandensoorten.

Lees meer

De nieuwste trend op ‘sportief’ fietsgebied is de gravelbike ook wel gravelracer genoemd. Deze fiets combineert het beste van 2 werelden (race en mtb). La Strada Bikes biedt naast volledige keuze vrijheid voor kleur en design ook een goed advies in de vorm van fietsmeting en bikefitting. Een juiste framemaat en de afstelling van de gravelbike is van groot belang, daarom bieden wij dit ook als standaard aan. Er is al een op maat gemaakte La Strada gravelbike inclusief bikefitting vanaf € 4.000,-. Stel hem zelf samen via de online configurator of maak een afspraak.

MTB

STERRATA 29-er CARBON

Een sportief lichtgewicht carbonframe met een modern design. Lekker om te koersen en te knallen, ook leverbaar met steekassen en disc.

Lees meer

STERRATA 29-er  ALU

Een sportief lichtgewicht aluframe met een modern design. Lekker om te koersen en te knallen, ook leverbaar met steekassen en disc.

Lees meer

De mountainbike frames zijn vrij recent vernieuwd (door oa steekassen en een betere geïntegreerde kabellijn).

We bieden een versie uit hoogwaardig carbon en een aluminium model. Waarom zou je voor een standaard mountainbike gaan als je ook deze zou kunnen configureren. La Strada Bikes biedt naast volledige keuze vrijheid voor kleur en design ook een goed advies in de vorm van fietsmeting en bikefitting. Een juist frame maat en de afstelling van de mountainbike is van groot belang, daarom bieden wij dit ook als standaard aan. Er is al een op maat gemaakte La Strada MTB inclusief bikefitting vanaf € 2.500,-. Stel hem zelf samen via de online configurator of maak een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Share This